Kosár:

darab - 0,- Ft
Nincs termék a kosaradban

Üzletünk

Üdvözöljük a Webmatrac Bútorbolt szakáruház és webshop oldalán!


 
Cím: 2900 Komárom Igmándi út 63. Telefonszám: +36 70 390 5800

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 9.30-17.30, Szombat 9.00-13.00h

 

2010-ben nyitottuk meg matrac és ágy szaküzletünket, akkor még Ágycity Komárom néven. 2016-ban nevet váltottunk, és felfrissítettük weboldalunkat, webmatrac.hu néven. Fontos állomás a cégünk életében, hogy 2015. márciusában tulajdonos váltás történt, ettől a dátumtól kezdve új időszámítás vette kezdetét. A régi, -új tulajdonosok 8 évig dolgoztak együtt a bútorgyártó iparágban. A szaktudásukra, kapcsolatrendszerükre és friss, fiatalos lendületükre alapozva közös vállalkozásba kezdtek. Hátat fordítottak a vidéki, hideg, bútor raktáráruház jellegnek, és egy márkafüggetlen, matracokra, ágyakra specializálódott szaküzletet hozztak létre.

Célunk, hogy szakáruházunkban minden kedves vásárlónk megtalálja igényeinek legmegfelelőbb, hálószobáját, s egy kényelmesen, jól átaludt éjszaka után kipihenten ébredjen. Termékeink a legjobb árakon érhetőek el. Mindig 3 akciónk van, az akciók 3 hónapig tartanak, hogy mindenkihez elérjenek. A matracok, ágyak évekig szolgálnak minket, a jó döntéshez, a jó vásárláshoz idő kell.

Áruházunkban fenyő-keményfa és kárpitos ágyak széles méret, szín és szövetvávalésztéka közül választhatnak vásárlóink, s természetesen az egyedi igényeket is igyekszünk kiszolgálni.Ágybetéteink közt vezető hazai és külföldi gyártók termékeit lehet kipróbálni és megvásárolni. A hagyományos rugós, táskarugós matracokon kívül a legújabb fejlesztésű vákuum, hideghab és bio matracokat kínáljuk kedvező áron, egyedi méretekben is raktárról ill. rövid szállítási határidővel.Kiegészítő kisbútorokkal /komódok, éjjeliszekrények /teljessé tehető hálószobánk berendezése.

Lakástextíliáink közt paplanok, párnák, matracvédők /antiallergén, antistressz,/széles választékát kínáljuk.

Szakképzett kollégáink segítik Önöket a választásban, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ágyát, matracát, hálószobaberendezését, s frissen kipihenten ébredjen.

Az új weboldalunkkal akár otthonról, vagy a munkahelyéről is eléri termékeinket, akcióinkat éjjel-nappal. A webshop mellett 500 négyzetméteres üzletünkben több, mint 30 féle matracot, boxspring ágy kollekciót, 20 féle fenyő-, éger-, bükk-, és tölgyből készült ágyakat próbálhat ki, illetve egy hatalmas Billerbeck stúdió várja rengeteg lakástextíliával, bármely évszakhoz választhat megfelelő paplant, párnát, ágyneműt.

 

Kellemes böngészést kívánunk!

Bargel Dóra & Serfel Roland

© Webmatrac Bútorbolt. Minden jog fenntartva.