Kosár:

darab - 0,- Ft
Nincs termék a kosaradban

TOP CARE vízzáró matracvédők

TOP CARE vízzáró matracvédők

Válassza ki otthonából, kényelmesen az Önnek legmegfelelőbb vízálló lepedőt. A vízzáró matracvédők felhasználási területei:

  • baba matracokra ( 60x120cm-es, és 70x140cm-es méretekben készülnek a baba matracokon használható lepedőcskék),
  • beteg és idős ápoláshoz, illetve a
  • matracának általános védelmére.

A folyadékot nem ereszti át, tegye közvetlenül a matracára, a sarok gumi pántok tökéletes, fix illeszkedést fognak biztosítani, nem fog elcsúszni az éjszaka, vagy a használat folyamán. Ezért nem kell olyan sűrűn cserélni, mosni , mint a hagyományos lepedőt.Minden egyes termékünk zajmentes, jó minőségű PE alsó rétegből áll, illetve a felső rétege légáteresztő, kellemes tapintású, magas hőfokon, akár 95 fokon mosható TENCEL® pamut vagy JERSEY pamut.

A TENCEL® úgynevezett botanikus szál, ugyanis 100%-osan növényi rostokból, pontosan eukaliptusz cellulózból készül. Természetes antiallergén, és antibakteriális hatású. A JERSEY pamut magas gramm/ négyzeméter súlyú anyag, ezzel biztosít hosszú élettartamot a textilnek. Ha a TOP CARE vízzáró matracvédő családról több információra van szüksége, kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfél szolgálatunkkal. Webmatrac Ügyfélszolgálat elérhetőségei: 2900 Komárom, Táncsics u 91. mail: info@webmatrac.hu, telefon: +36 34 340 288, nyitvatartás: H-P: 09.30-17.30, CS: 09.30-19.00, SZ: 09.00-13.00.

3 darab

Rács nézet  Lista nézet 

Választás

3 darab

Rács nézet  Lista nézet 

Választás
© Webmatrac Bútorbolt. Minden jog fenntartva.